15 51.8591401 4.4658885 arrow 1 both 0 4000 1 horizontal https://dfdmag.com 300 1

Dutch Fashion Platform

Welkom bij DFD MAG

DFD MAG is het online platform waar beginnende fashiondesigners en stylisten fotografen en modellen met elkaar samenwerken voor meer bekendheid zodat dromen uitkomen. DFD MAG is hierbij de verbindende factor. DFD MAG is opgezet door Annette en is in september 2018 van start gegaan. DFD MAGstaat voor Dutch Fashion Designer Magazine.

Het waarom van DFD MAG 

Het doel van DFD MAG is om creatieve partijen een helpende hand te bieden om een plek te krijgen binnen de fashionindustrie. Dit geldt zowel voor beginnende designers, modellen(agencies) en fotografen. De fashionfotograaf zorgt met zijn beelden dat de designs een plek in de spotlights krijgen en ook de modellen doen ervaring op en kunnen hun portfolio verbreden. Op termijn levert dit voor alle partijen commerciële opdrachten op.

Opgericht in 2018

DFD MAG is opgericht door Annette Collomb. Annette is een beginnende fashionfotograaf. In juni 2018 is zij met een uitstekend geslaagd voor haar Fashion Vogue examen aan de Academie voor Beeldcreatie. Zij heeft hiervoor een eigen kledinglijn ontworpen, gemaakt en op haar eigenwijze gefotografeerd. Zij vindt het belangrijk dat creatieve dromen waargemaakt kunnen worden en zet zich dan ook graag in voor DFD MAG. Naast fotograaf is zij in deeltijd werkzaam als financieel manager.

Social media

DFD Mag is actief op Instagram en Facebook. En er is een website www.dfdmag.com. In 2019 wordt gestart met een online magazine, welke 2x per jaar gaat verschijnen. Hierin komt een selectie van de foto’s en de interviews.

Fashion design uit Nederland

DFD Magricht zich met name op de fashionistas van nu. Man vrouw, iedereen die modebewust is en niet voor het massaproduct gaat. Bijzondere mode, uniek en draagbaar. Mode uit Nederland. Kleding, accessoires, underwear, schoenen, vintage design, you name it.


Interesse in een samenwerking & publicatie in DFD Magazine ?

Dutch Fashion Designer

Ben je een beginnende kledingontwerper of ontwerp je fashion accessoires en wil je jouw stijl kenbaar maken, meld je dan aan voor jouw plek in de spotlights bij DFD MAG!

JmvCouture

Wat bieden wij jou? Wij zorgen voor een professionele fashion shoot. 
DFD MAG zorgt vervolgens voor publicatie op de website, het online magazine en op social media (FB/Insta/Pinterest/Etc.) voorzien van alle benodigde teamcredits.

DFD zorgt dat alle partijen bij elkaar worden gebracht. Samen met de fotograaf en het model(agency) wordt een plan en  moodboard uitgewerkt. De basis is TFP, zodat iedereen zijn steentje bijdraagt in elkaars succes en groei. Eventuele kosten, o.a. voor het inhuren van een MUAH worden evenredig verdeeld. 

Je  krijgt een vragenformulier waar je jezelf mee kan introduceren, dit is onderdeel van de online publicatie en publicatie op de website.

Fotografie: AC-Fotografie

Fashion Fotograaf

Ben je beginnende fashion fotograaf en wil je je werk laten zien, meld je dan aan bij DFD MAG.

We koppelen je aan een beginnende ontwerper, waar je samen mee aan de slag gaat om beelden te maken voor een publicatie op de website, het online magazine en social media, voorzien van alle benodigde teamcredits.  Auteursrecht blijft bij jou.

Na de fotoshoot zorg je voor  aanlevering van de foto’s  aan DFD MAG. Min. 6 foto’s waaronder min. 1 spread, format JPG, resolutie 300 DPI. En het zou leuk zijn als je  een filmpje kan maken van de making off die DFD MAG kan publiceren.

De basis is TFP, zodat iedereen zijn steentje bijdraagt in elkaars succes en groei. Eventuele kosten, o.a. voor het inhuren van een MUAH worden evenredig verdeeld. 

Fashion Model

Modellen: Sophie van Rij | Naomi Sauer

Ben je beginnend fashion model of modellenagency en zoek je materiaal voor je portfolio, meld je dan aan bij DFD MAG.

We koppelen je aan een beginnende ontwerper en fashion fotograaf, waar je samen mee aan de slag gaat om beelden te maken voor jouw portfolio. Je doet meteen ervaring op.

De beelden worden gebruikt voor publicatie via DFD MAG op social media. De basis is TFP, zodat iedereen zijn steentje bijdraagt in elkaars succes en groei. Eventuele kosten, o.a. voor het inhuren van een MUAH worden evenredig verdeeld. 

DFD MAG makes YOU shine!